Aicinām piedalīties tiešsaistes spēles "Vēlēšanu pilsēta" prezentācijas pasākumā

Skolotāj, skolēn — apgūsti pilsētpārvaldi ar spēļu metodes palīdzību!

Latvijas Debašu asociācija “QUO Tu domā?” sadarbībā ar Sabiedriskās politikas centru PROVIDUS, Zviedrijas Institūtu un Zviedrijas vēstniecību Rīgā aicina skolotājus un skolēnus gūt zināšanas par spēli "'Vēlēšanu pilsēta" un tās sniegtajām iespējām mācīties par politiku, pilsētpārvaldi, demokrātijas procesiem un argumentāciju ar spēļu metodes palīdzību, piedaloties tiešsaistes prezentācijas pasākumā š.g. 29.septembrī no plkst. 16:00 līdz 17:30.

Aicinām pieteikties pasākumam līdz 28.septembrim, aizpildot šo formu.

Pasākumu atklās Zviedrijas vēstniecības Rīgā Otrais sekretārs Hannes Tordengren. Par spēles mērķi un pielietošanu mācību procesā, metodoloģiju un iespējām stāstīs Sabiedriskās politikas centra PROVIDUS pētniece Sintija Tarasova - Dubkeviča. Praktisku spēles izspēli divās paralēlās plūsmās — skolotājiem un skolēniem —vadīs spēles "Vēlēšanu pilsēta" nodarbību vadītājas Madara Stolere un Katrīna Simanovska.

Pieteikties pasākumam aicināti gan skolotāji, gan skolēni, jo interesanti būs visiem! Lai gūtu priekšstatu par spēli, aicinām noskatīties video no spēles atklāšanas pasākuma š.g. sarunu festivālā LAMPA. Video pieejams šeit. 

--

Latvijas Debašu asociācija "QUO Tu domā?" / www.quotudoma.lv

Seko mums arī sociālajos tīklos: FacebookInstagram & YouTube

Un, ja vēlies mūs atbalstīt ar ziedojumu, spied šeit