Meistarklases Rēzeknē 21.03.-23.03.

Labdien!

Sveicieni no Liepājas!

 

Nākamajā nedēļā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors" norisināsies mākslu laboratorijas "Cirque Musique" radošās darbnīcas, uz kurām mīļi aicinām 12-18 gadus vecus jauniešus.

Trīs dienu radošajās darbnīcās jauniešiem ar Latvijā spožu mūziķu un ārzemju cirka mākslinieku palīdzību būs iespēja iepazīt gan laikmetīgās mūzikas pasauli, gan cirka mākslu (akrobātiku un žonglēšanu). Meistarklašu rezultāts - kopīgs laikmetīgās mākslas priekšnesums ceturtdienas vakarā "Gora" kamerzālē.

 

Lūdzu uzrunāt un aicināt piedalīties 12-18 gadus vecus jauniešus ar priekšzināšanām mūzikā (tātad - ir pamatprasmes kāda instrumenta spēlē vai dziedāšanā) vai dejas mākslā, kuriem saistoša varētu būt laikmetīgās mākslas pasaule un kuri vēlētos pilnveidot sava skatuves prasmes. No savas pieredzes varu teikt, ka tieši šādi neformāli projekti liek pamatus veiksmīgai radošai darbībai nākotnē.

 

Radošo darbnīcu norises laiki būs šādi:

  • Otrdien, 21.martā plkst. 16:00 - 19:00 Latgales vēstniecībā "Gors";
  • Trešdien, 22.martā plkst. 16:00 - 19:00 Latgales vēstniecībā "Gors";
  • Ceturtdien, 23. martā plkst. 16:00 - 18:00 Latgales vēstniecībā "Gors";
  • Publiskā radošā skate - ceturtdien, 23.martā plkst. 19:00 Latgales vēstniecības "Gors" Kamerzālē.
 

Vairāk informācijas šeit un mājaslapā https://lielaisdzintars.lv/lv/cirque-musique .

 

Projekta koordinatores - Daira Lāce ( Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  , 26980187) un Liena Freimane ( Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  , 26306030) ar nepacietību gaidīs jauno talantu pieteikumus, kā arī atbildēs uz jebkuriem jautājumiem.

 

Jauku nedēļu vēlot,

 


Ēriks Zeps

Projektu vadītājs / Project manager

+371 28020050

 

www.lielaisdzintars.lv

Rezekne kvadrats