Izsludināts projekts "Izproti, iesaisties, lem!"

Labdien!


Ar šo e-pastu vēlamies izziņot, ka jaunatnes organizācija “Klubs “Māja” – Jaunatne vienotai Eiropai” ir uzsākusi nacionāla mēroga projektu “Izproti, iesaisties, lem!”. 

 

Projekts tiks īstenots 2 gadu periodā, kura rezultātā pieaugs tāds jauniešu skaits, kuri iesaistīties lēmumu pieņemšanas procesos, kā arī noticēs savai personīgajai spējai tos ietekmēt. Projekta mērķis ir palielināt jauniešu politisko izglītību un iesaisti lēmumu pieņemšanas procesos caur jauniešu izpratnes veicināšanu par demokrātiskajiem procesiem un līdzdalības iespējām.

 
Kā pirmais projekta posms ir jauniešu aktivitātes veicināšana gaidāmajās 14. Saeimas vēlēšanās. Tiks organizēti vairāki izglītojoši un jauniešiem interesanti pasākumi, kas ļaus tiem izprast vēlēšanu būtību un procesus. Šajā posmā liela loma tiek piešķita arī jaunatnes darbiniekiem un skolotājiem, kuri strādā ar jauniešiem, lai viņus motivētu un izskaidrotu šķietami sarežģīto vēlēšanu procesu. Tiek izstrādāti metodiskie materiāli, kuros tiks apkoptas efektīvas metodes darbam ar jaunatni, kā arī tiks organizētas īpašas apmācības jaunatnes darbiniekiem, kuras mentorēs plaši atzīti neformālās izglītības specialisti ar vairāku gadu pieredzi darbā ar jaunatni.

 
Ja Jūs būtu ieinteresēti saņemt minētos metodiskos materiālus, kā arī piedalīties apmācībās, būsim pateicīgi, ja Jūs atbildētu uz šo e-pastu.


Aicinām sekot līdzi aktuālākajai informācijai par projektu un gaidāmajām aktivitātēm mūsu mājaslapā (https://www.klubsmaja.lv/aif/), kā arī sociālajos tīklos – Facebook (https://www.facebook.com/klubsmaja) un Instagram (https://www.instagram.com/klubsmaja/).

--

Ar cieņu,

Kārlis Gailums

Projekta "Izproti, iesaisties, lem!"

komunikācijas aktivitāšu koordinators

 

Epasts:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Telefons: +371 22 838 144