ARPC “Zeimuļs” aicina!

ARPC “Zeimuļs” aicina!

 

Austrumlatvoijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” savu rosību ir uzsākuši jaunie pulciņu dalībnieki. Interešu izglītības pulciņu skolotāji ir sagatavojušies aktīvam, radošam un interesantam mācību gadam. “Zeimuļs” ir vieta, kur ikviens bērns un jaunietis var pavadīt savu brīvo laiku, attīstot radošumu, mūzikas prasmes, dejas, mākslas, tehniskās jaunrades u.c. interešu izglītības jomās.

ARPC “Zeimuļs” piedāvā bērniem un jauniešiem (no 4 līdz 25 gadiem) apmeklēt plašo, bezmaksas interešu izglītības programmu klāstu, kas orientēts gan uz audzēkņu individuālo kompetenču pilnveidi, gan kolektīvo un sadarbības prasmju attīstīšanu.

Jau pie tradicionālajām ARPC “Zeimuļs” nodarbībām, pulciņu klāsts papildināts ar jaunām, interesantām nodarbībām. Jaunums tehniskās jaunrades programmā ir pulciņš Datoranimācija “STOP MOTION”, kur var iegūt teorētiskās un praktiskās zināšanas datoranimācijā, kā arī pamatprasmes savu animācijas klipu izveidošanā. Papildināts arī vides izglītības programmu klāsts ar jaunu pulciņu “Dabas darbnīca”, kuras ietvaros audzēkņi mācīsies veidot radošos darbus no dabas materiāliem, attīstīs savu fantāziju, radošās spēja un smalko motoriku. Savu dejotprasmi var uzlabot, apmeklējot Klasiskā dejas (baleta) nodarbības! Ik viens interesents var atrast sev interesējošu pulciņu un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku!

Programmu saraksts atrodams mājas lapā www.zeimuļs.lv sadaļā interešu izglītība!

Jaunais mācību gads gan atšķirsies no citiem, ievērojot dažādus epidemioloģiskās drošības nosacījumus, līdz ar to arī Centra audzēkņiem un vecākiem, dodoties uz nodarbībām, būs jāņem vērā virkne noteikumu, kas atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai. Nosacījumi var mainīties un var tikt noteikti jauni ierobežojumi, tāpēc aicinām audzēkņus un vecākus būt saprotošiem un sekot līdzi informācijai Centra mājas lapā!

 

 

 

Sīkāka informācija pie interešu izglītības metodiķēm pa tālr. 27854724 (Olita Kuksa), 29507088 (Agita Gailiša).