Labo darbu nedēļa 2021.

Hei!

 

 

šogad no 4.-10.oktobrim, jau trīspadsmito gadu pēc kārtas aicinām visus Latvijas iedzīvotājus paveikt kādu labu darbu. 

“Labo darbu nedēļa” ir laiks, kad aicinām ik katru aktīvi iesaistīties labo darbu veikšanā, lai sniegtu atbalstu ne tikai līdzcilvēkiem, dabai, dzīvniekiem, bet rastu gandarījumu par paveikto un palīdzētu paši sev kļūt par labākiem cilvēkiem. Šajā nedēļā aicinām paveikt gan lielus, gan mazus darbus, lai Latvija kļūtu vēl skaistāka, sakoptāka un līdzcietīgāka. 

Šogad skolēnus aicinām pievērst īpašu uzmanību saviem vienaudžiem - iespējams, valstī pastāvošo ierobežojumu un noslēgtības dēļ, kādam no kaimiņbērniem, klasesbiedriem vai draugiem ir zudusi vēlme draudzēties un komunicēt -  nepaliec vienaldzīgs un aicini uz pastaigu, sarunu vai kopīgi paveicat kādu labo darbu. 

Neskatoties uz ierobežojumiem, 2020.gadā akcijas aicinājumam atsaucās teju 14 000 cilvēku, paveicot vairāk nekā 300 labos darbus Latvijā un šogad mēs noteikti varam piesaistīt vēl vairāk labo darbu darītāju!

Lai smeltos iedvesmu un aicinātu skolas arī šogad būt aktīviem Labo darbu nedēļas atbalstītājiem, iedvesmai šeit apskatāmi iepriekš reģistrētie un paveiktie labie darbi:
http://labodarbunedela.palidzesim.lv/paveikto-darbu-arhivs

 

Darot kopā var izdarīt vairāk labu darbu!

* Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

 

Jauku dienu,

 

Laura Šteina

Projektu vadītāja



www.palidzesim.lv

mobilais tālr.: +371 2911 0203

 

Palīdzēsim.lv sociālajos portālos:
Facebook: www.facebook.com/Palidzesimlv