Tiesībsarga konkurss “Uzzīmē savu tiesībsargu”

Labdien!

 

Tiesībsarga birojs no pirmdienas, 17. maija, izsludina zīmējumu konkursu skolēniem “Uzzīmē savu tiesībsargu”. Konkursa mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu izpratni par tiesībsarga pienākumiem un uzdevumiem, atspoguļojot zīmējumā tiesībsarga veicamo darbu daudzveidību. Konkursā aicināti piedalīties 1. – 8. klašu skolēni no Latvijas skolām. Darbi konkursam ir jāiesniedz līdz 31. maijam. Savukārt konkursa uzvarētājs, kurš saņems pārsteiguma balvu, tiks paziņots 8. jūnijā.

 

Konkursa uzdevums ir pēc katra bērna ieskatiem un uzskatiem atspoguļot zīmējumā to, kā viņš redz tiesībsarga pienākumus un uzdevumus. Jāņem vērā, ka zīmējumu nedrīkst veidot digitāli. Tam jābūt zīmētam, izmantojot vizuālās mākslas materiālus (guašas, akvareļi, zīmuļi, krītiņi un citi).

 

 

  • Konkursa darbus vērtēs Tiesībsarga biroja Facebook auditorija no 1. jūnija līdz 7. jūnijam. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 8. jūnijā tiesībsarga mājaslapā – www.tiesibsargs.lv, kā arī tiesībsarga Facebook lapā.

 

Aicinām dalīties ar šo informāciju un mudināt bērnus un jauniešus piedalīties konkursā, lai veicinātu skolēnu izpratni par tiesībsarga funkcijām un darbības mērķiem Latvijā.

 

Plašāka informācija par konkursu un darbu iesniegšanas kārtību pieejama šeit - bit.ly/3ht61Vd

Konkursa nolikums, plakāts un baneris jeb gifs pieejams pielikumā.

Lai izdevusies nedēļa

Patiesā cieņā

Raina Anna Ločmele

Komunikācijas un starptautiskās sadarbības nodaļas konsultante

Latvijas Republikas Tiesībsarga birojs

Tālr.: 25676331

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Mājas lapa: www.tiesibsargs.lv

KONKURSA PLAKATS