RIXC aicina pieteikties virtuālam jauniešu ideatonam par radošajiem nākotnes startup un uzņēmējdarbību!

 Labdien!

 

Mani sauc Līva Siliņa un es esmu RIXC Jauno mediju kultūras centra pārstāve un AUGE ideatonu koordinatore.

 

Pašlaik RIXC sadarbībā ar Eiropas mākslas centriem organizē starptautisko projektu “AUGE | Augmentētā Eiropa”, kura ietvaros tiešsaistē platformā Zoom 17. aprīlī plkst. 13:00 norisināsies ideatons “Radošās iespējas jauniešiem startup un sociālo mediju laikmetā”, kuru organizē MADE Group mākslas centrs Grieķijā. Ideatona ietvaros norisināsies lekciju, diskusiju un radošo darbnīcu programma, kuras mērķis ir apskatīt mūsdienās aktuālo jautājumu daudziem jauniešiem - kā vislabāk izmantot digitālos rīkus un radošumu, lai radītu jaunus biznesa modeļus?

 

Es domāju, ka jauniešiem būtu interesanti piedalīties pasākumā, iegūt jaunas idejas un dalīties ar citiem, līdzīgi domājošiem cilvēkiem! Šeit pievienoju informāciju publicēšanai (latviski un angliski vienā failā).

Būs iespēja piedalīties diskusijās un radošajās darbnīcās ar uzņēmumu dibinātājiem un izpilddirektoriem, kā arī digitālo futūristu Dimitrisu Dimitriadisu un uzzināt vairāk par to, kādu iespaidu jaunās tehnoloģijas atstās uz mūsu komunikācijas veidiem nākotnē un kā uzsākt savu biznesu un to veiksmīgi popularizēt ar sociālo mediju palīdzību. Vairāk par pasākumu varat izlasīt šeit vai arī pielikumā pievienotajā informācijā.

Pieteikties ir iespējams līdz 14.aprīlim, aizpildot anketu šeit:

https://bit.ly/madegroupaugeideathon

 

Lai radoša pirmdiena!


Ar cieņu,

Līva Siliņa

AUGE ideatonu koordinatore

tel.nr. 25358541

MADE AUGE Ideathon 1