Rēzekne - pašvaldība jaunietim

Labdien!

Balso par “Pašvaldību jaunietim, par Rēzekni” līdz šā gada 17. decembrim!

Izglītības un zinātnes ministrija aicina ikkatru izvēlēt sev tīkamāko pretendentu un sniegt vērtējumu tiešsaistē līdz šā gada 17. decembrim, balsot var šeit :

https://aptauja.izm.gov.lv/843231?lang=lv

Rēzeknes pilsētā ir izstrādāts un apstiprināts jaunatnes politikas plānošanas dokuments, kas tika izstrādāts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2019. gadam ietvaros. Rēzeknes pilsētā ir noteikta atbildīgā pašvaldības persona par darba ar jaunatni koordinēšanu. 2004. gadā ir izveidota un darbojas Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome, darbojas jauniešu centri. Rēzeknes pilsētā ir izstrādāts mehānisms jauniešu iniciatīvu atbalstam konkursa kārtībā.

Katru gadu Rēzeknes pilsētas pašvaldība finansē iniciatīvu projektus, mazo biznesu projektus, nometnes un vasaras nodarbinātības programmas, kā arī realizē valsts programmas un starptautiskus projektus.

Būtu jauki no Jūsu puses, lai Jūs un  jaunieši kas piedalījās iniciatīvu projektos, nometnēs, aktivitātēs, Pumpurs projektos un vasaras darbā varētu nobalsot!

Jaukas brīvdienas vēlot!

Jaunatnes lietu speciāliste

Eleonora Ivanova