Akcija “Parādi savu sniegavīru”

Hei, hei mans mazais un lielais sekotāj!

Vēlamies tevi iesaistīt aizraujošā akcijā, ko rīko Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, kas saucas “Parādi savu sniegavīru”. ⛄

Ir atnākusi pirmā ziema un laiks ir gluži kā radīts sniegavīru tapšanai. Bet nebēdā, ja arī pirmais sniedziņš drīz izkusīs. Esi radošs un ļauj vaļu savai fantāzijai. Parādi kā Tu vari pārspēt citus un “uzvelt” savu sniegavīru arī no citiem materiāliem! Neaizmirsti, ka svētki un svētku sajūta rodas darot!

Kad sniegavīrs ir gatavs, nofotografē to un parādi citiem, iesūtot mums savu sniegavīra bildi, kurā būtu redzams arī Tu pats. Fotogrāfijas ir jāiesūta uz e-pastu:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  līdz šī gada 22.decembrim ieskaitot, pievienojot savu vārdu, uzvārdu un telefona numuru saziņai.

P.S. Katrs dalībnieks tiks arī pie vērtīgām balviņām, esi aktīvs un iesaisties!

!!! Konkursa dalībnieks ar savu dalību konkursā apliecina, ka neiebilst, ka viņa uzņemtās fotogrāfijas organizatori drīkst izmantot reklāmas u.tml. uzskates materiālos bez saskaņošanas ar tajās redzamajiem cilvēkiem. Ja Jūs vēlaties publiskot šo informāciju, lūdzu pārliecinieties, ka pārējās publicējamās bildēs redzamās personas ir piekritušas savu personas datu apstrādi.